Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!!!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΩΡΓΟ !!!!!
 Ο καλός μας φίλος ο Γιώργος SV1JRF ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ !!!!!
Όπως μας ανακοίνωσε λοιπόν,θα είναι στο νησί της Ύδρας  από τις 28/02/14 έως 03/03/14 και εκεί ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ HOTSPOT ΤΟΥ ....ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ ΣΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ DSTAR ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ !!! Όσοι...πιστοί,λοιπόν στο Dstar, θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με όποιον ακούει στο δίκτυο του REF045 και να πιστοποιήσετε την επαφή σας σαν...ΙΟΤΑ EU-075...
Ειλικρινά ΔΕΝ  ξέρω αν έχει ξαναγίνει τέτοιο εγχείρημα από την Ύδρα ή από οποιοδήποτε άλλο νησί,πόσο μάλλον σ'αυτή την διαμόρφωση και ΔΕΝ γνωρίζω άμα μετρά η οποιαδήποτε επαφή για τα ΙΟΤΑ ή έστω στα GIOTA (GREEK ISLANDS ON THE AIR ) αλλά ,Ο ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ...ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ !!!
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ !!!
ΚΑΙ Σ' ΑΝΩΤΕΡΑ ΦΙΛΕ !!!!!


Πρώτη εκπομπή D-STAR από το νησί της Ύδρα EU-075



Άπο τις 28/02 έως και τις 03/03 θα βρίσκομαι στο νησί της Ύδρας EU-075 και active στο D-STAR μέσωπροσωρινού hotspot που θα στηθεί στο νησί. Το hotspot που θα στηθεί θα είναι το D-STAR FOX που έχω κατασκευάσει και παρουσιάσει στο blog. Επίσης θα είμαι active και στα 10m.


PS: Είναι η πρώτη φορά που εγκαθίσταται D-STAR hotspot και γίνεται εκπομπή locally στο νησί, γιατί σίγουρα θα υπάρχουν συνάδελφοι στο παρελθόν που έκαναν εκπομπή από το νησί προς κάποιο αναμεταδότη D-STAR είτε στην Αθήνα είτε στην Τρίπολη.

73 de SV1JRF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου